Tervetuloa Maailmankauppa Kirahvin kotisivuille!

Hämeenlinnan Maailmankauppayhdistys ry on perustettu vuonna 1985 ja se on Maailmankauppojen liitto ry:n ja Kehitysyhteistyön palvelukeskus Kepan jäsen. Liiton WFTO-jäsenyyden kautta yhdistys on osa maailmanlaajuista reilun kaupan verkostoa.

Yhdistyksen pääasiallinen toimintamuoto on aatteellisen kehitysmaakaupan, Maailmankauppa Kirahvin, ylläpito. Yhdistys käy ihmisen kokoista kauppaa, joka osoittaa kehitysmaiden pientuottajien ja –yrittäjien itsenäisen elinkeinotoiminnan olevan mahdollista myös nykyisessä, suurten ylikansallisten yhtiöiden vallassa olevassa maailmassa. Maailmankauppa Kirahvi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden vaikuttaa ostopäätöksillään.

Yhdistyksen harjoittama kauppatoiminta ei tavoittele voittoa, eikä se ole muun yhdistystoiminnan varainhankintaa. Yhdistyksen kauppatoiminnan tulee kattaa kaikki kaupan pidon kulut. Mikäli kulujen jälkeen jää tuottoa, se käytetään kauppatoiminnan kehittämiseen.

Maailmankauppa Kirahvissa myytävien tuotteiden alkuperä on tunnettu. Tuotteiden tekijöille maksetaan hinta, joka on riittävä kohtuulliseen elämään. Tuotteet ovat käsityönä luonnonmateriaaleista valmistettuja, joten myös niiden ekologinen elinkaari on järkevä. Maailmankauppojen tuotteiden valmistajiin ja raaka-aineisiin voit tutustua Maailmankauppojen liiton tuottaja-sivuilla ja raaka-ainesivulla sekä omilla tuotteiden valmistus -sivuillamme, joilla myös kuvasarjoja useiden tuotteiden valmistuksesta.

Kesäaikaan pääasiallinen myynti- ja tiedotuskanavamme on kesäpuotimme Fiskarsin Ruukissa touko-elokuun ajan. Tuotteitamme on myös mahdollista tilata postitse, tuotteet ja tilausohjeet löydät sivujen Postimyynti -osiosta!

Päivitetty 24.8.2016

Tapahtumakalenteri
Ajankohtaista