Maailmankauppa Kirahvi Fiskarsin ruukissa

Hämeenlinnan Maailmankauppayhdistys ry on perustettu vuonna 1985 ja se on Maailmankauppojen liitto ry:n ja Suomalaiset kehitysjärjestöt  – Fingo ry:n jäsen. Liiton WFTO-jäsenyyden kautta yhdistys on osa maailmanlaajuista reilun kaupan verkostoa.

Pääasiallinen myynti- ja tiedotuskanavamme on kesäpuotimme Fiskarsin Ruukissa touko-elokuun ajan.

Yhdistyksen pääasiallinen toimintamuoto on aatteellisen kehitysmaakaupan, Maailmankauppa Kirahvin, ylläpito. Yhdistys käy ihmisen kokoista kauppaa, joka osoittaa kehitysmaiden pientuottajien ja –yrittäjien itsenäisen elinkeinotoiminnan olevan mahdollista myös nykyisessä, suurten ylikansallisten yhtiöiden vallassa olevassa maailmassa. Maailmankauppa Kirahvi tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden vaikuttaa ostopäätöksillään.

Yhdistyksen harjoittama kauppatoiminta ei tavoittele voittoa, eikä se ole muun yhdistystoiminnan varainhankintaa. Yhdistyksen kauppatoiminnan tulee kattaa kaikki kaupan pidon kulut. Mikäli kulujen jälkeen jää tuottoa, se käytetään kauppatoiminnan kehittämiseen.

Maailmankauppa Kirahvissa myytävien tuotteiden alkuperä on tunnettu. Tuotteiden tekijöille maksetaan hinta, joka on riittävä kohtuulliseen elämään. Tuotteet ovat käsityönä luonnonmateriaaleista valmistettuja, joten myös niiden ekologinen elinkaari on järkevä.

Maailmankauppa Kirahvi (kesämyymälä):
Toriliiteri, Peltorivi 6, 10470 Fiskars
sposti: kirahvi@maailmankaupat.fi
puhelin: . +358 (0)44 959 5280

Y-tunnus: 1449257-9

Kirahvi Facebookissa

Facebook