Corr – the Jute Works

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kuva: Corr -The Jute Works
Kuva: Corr -The Jute Works

Jute Works on vuonna 1973 kristillisen Caritas –järjestön perustama organisaatio, jolla haluttiin luoda työtilaisuuksia maaseudun naisille ja rohkaista heitä osallistumaan yhteisönsä asioihin. Nykyisin järjestö tarjoaa työtä 140:n käsityöläisryhmän 3524 käsityöläiselle, joista valtaosa, 3381 on naisia.

Jute Worksin tuotteet valmistetaan pienissä osuuskunnissa tai osuuskuntamaisissa perinteisissä ryhmissä eri puolilla Bangladeshia. Tuotteet valmistetaan käsityönä paikallisista uusiutuvista luonnonmateriaaleista kuten juutista, rottingista, ruohosta tai savesta.

Corr –The Jute Works antaa talous-, tuotekehittely- ja ympäristökoulutusta. Tuottajilla on myös mahdollisuus käyttää järjestön luotto-, talletus- ja ryhmäluottopalveluita. Järjestö tukee kaivojen, käymälöiden ja taimitarhojen rakentamista sekä järjestää terveystarkastuksia. Jute Works on WFTOn jäsenjärjestö.

Corr The Jute Worksin tuotteiden maahantuojana ja tukkukauppana toimii Tampereen kehitysmaakauppa. Hämeenlinnan Maailmankauppayhdistys tuo maahan omaa tapahtuma- ja verkkokauppamyyntiään varten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Facebook